Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Arrangementen

Paard & Pony

Paarden & Pony's Paarden & Pony's Paarden & Pony's Paarden & Pony's

Naast een camping is de Goldberg ook een Stalhouderij - Stoeterij. Dit houdt in dat wij gezelschappen rondrijden met huifwagen of paardentram. Ook trouwerijen met een prachtige Glaslandauër waar we een bruidspaar of jubilarissen vorstelijk in rondrijden.

De huifwagens en de tram worden vaak gebruikt voor gezelschappen die een dagje Vorden bezoeken, een reünie of een familiedag hebben, of een verjaardagsfeestje bij ons vieren.

Onder het zadel

De meeste van onze paarden kunnen ook onder het zadel gereden worden, waardoor wij de paardensportliefhebbers ook wat te bieden hebben. Onze pony's worden gekoesterd door de jeugd. Kinderen mogen, voordat ze op pony's gaan zitten, helpen bij het borstelen en opzadelen. Een leerzame en spannende ervaring.

Stalling

Wilt u uw eigen paard of pony meenemen? Ook dat is mogelijk op de Goldberg. Wij bieden namelijk stalling aan voor de gasten die op onze camping verblijven, dit op basis van volpension. Gebruik van buitenbak en weidegang is meestal mogelijk. De Goldberg ligt op 700 meter afstand van een groot natuurgebied. Uitrijmogelijkheden zonder overlast van gemotoriseerd verkeer zijn er dus volop.

Terug