Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
{#
#}

Nieuws

Arrangementen

Koetsverhuur

Onze stalhouderij verzorgt ritten per Huifwagen, Paardentram of Jan Plezier, voor mensen die op de camping staan maar zeker ook voor andere groepen die een familiedag of een ander feestje vieren, of als u gewoon een ritje wilt maken door de prachtige omgeving van Vorden omdat het zo leuk is.

Paarden Groepsvervoer Paarden & Koets Trouwvervoer Paarden in actie

Wij hebben verschillende groten van wagens, die variëren van 12 tot 22 personen en uiteraard kunnen er meerdere tegelijk ingezet worden zodat ook grote groepen er gebruik van kunnen maken. Het maken van een combinatie van een rondrit met een stukje klootschieten of met onze kompas wandelroute “De Speurhond” is een echte aanrader om uw programma voor de groep compleet te maken, ook een bezoek aan een net nieuw gebouwde schaapskooi behoord tot de mogelijkheden. De watermolen bij kasteel Hackfort is bepaalde dagen van de week bemand door vrijwillige molenaars, ook hiervan kunt u gebruik maken als onderdeel van uw rondrit, evenals het aandoen van het biologisch- dynamische bedrijf De Vijfsprong. De Vijfsprong heeft een boerenbedrijf met kaas en kwarkmakerij, tuinbouw en zorginstelling onder één dak. www.urticadevijfsprong.nl Het heiligenbeelden museum in het kerkdorpje Kranenburg, vlakbij Vorden, is ook zeker de moeite waard om te bezichtigen, het is gevestigd in de Katholieke kerk die als zodanig geen dienst meer doet en gelooft u mij u hoeft niet gelovig te zijn om dit mooi te vinden. www.heiligenbeeldenmuseum.nl Ook het proeven van een streekwijn kan geregeld worden, bij Wijngoed Kranenburg worden druiven geteeld en tot wijn bereid, hier kunt u ook naartoe tijdens uw rondrit, een rondleiding door de wijngaard en het nuttigen van eigen gemaakte wijn hoort daar bij. www.wijngoedkranenburg.nl Wilt u een echt kasteel van binnen bekijken dan gaan we naar Kasteel Vorden, dit kasteel is voor vele doeleinden beschikbaar en u kunt daar van een heuse rondleiding genieten die verzorgd wordt door de kasteel vrouw zelf. www.kasteelvorden.nl
Wil u met twee, drie of vier personen een ritje maken dan kan dat natuurlijk, ook daarvoor hebben wij wel een passend koetsje beschikbaar.
Wij bieden u arrangementen aan in combinatie met boven staande bedrijven, zie onderaan bij arrangementen Camping - Stalhouderij De Goldberg.
Wij kunnen voor u verzorgen, los of in combinatie met één van onze activiteiten:
Koffie met iets speciaals Vordens
Lunch met een kopje soep, belegde broodjes, koffie / thee en een stukje fruit
Stopje, 2 consumptie + een paar hapje onderweg tijdens een activiteit
BBQ , barbecueën of het nu zomer of winter is, bakken in een heel grote pan die binnen staat, verschillende soorten vlees met een salade,rauwkost, stokbrood, sausjes warm en koud, enz.
U tijdens de maaltijd van een natje en een droogje voorzien.
Maar ook een schnitzel met frites of wil u liever een balgehakt of een paar kroketjes met brood, een lekkere pannenkoek of een uitsmijter , u zegt het maar.

Bezichtigingen:

Watermolen Hackfort wellicht heeft de molenaar wel wat eigen gemalen meel voor u.
De Vijfsprong met het proeven van een paar eigen producten.
Het heiligenbeelden museum, helaas kan u hiervan niet iets opeten maar wel de sfeer proeven.
Wijngoed Kranenburg met een paar slokjes wijn van eigen wijngaard.
Kasteel Vorden ook hier proeft u de sfeer van lang vervlogen tijden.
Arrangementen en hun prijzen voor groepen van 18 tot 22 personen( kleinere of groter groepen in overleg) :

Prijs op aanvraag

Wilt u meer, bijvoorbeeld :

Koffie ontvangst met lekkers, één van bovenstaande arr., uitgebreid met een lunch,
afhankelijk van welk arr. u kiest € 32.50/40.00
nog uitgebreider,een aperitiefje vooraf, een BBQ, een aardbeien- of een
Goldberg ijs coupe en een kopje koffie + een bonbonnetje ter afsluiting € 65.00/72.50
Overige consumptie, niet in een arr. beschreven, worden apart in rekening gebracht.
Bij een volledig dag arr. ontvangt u bij vertrek een aardig streekproduct.
Tijdstippen van aanvang van de arr. kunnen we in overleg met u plannen.
Voor alle andere vragen die u wellicht heeft, die hier niet beschreven zijn, gelieve contact met ons op te nemen, wij kunnen in overleg met u ook een totaal andere samenstelling maken.
Info. Tel. 0575-551679, bgg. 0620445913 of via info@degoldberg.nl

Trouwvervoer

Wij kunnen ook zorgen dat uw trouwdag een extra mooi tintje krijgt door u rond te rijden in de mooie roomwitte Glaslandauer, bruidegom en bruid opgehaald van huis en naar de trouwlocatie gebracht, eventueel daarna naar de kerk en foto’s maken natuurlijk en dan naar de feestzaal. Deze koets kan helemaal dicht, voor het geval de weergoden (roet ) regen in ( het eten ) de koets willen gooien, maar bij mooi weer kan hij ook half open, dan zit u voor uw gevoel in een open koets maar u geniet wel van de mooie glazen voorkant die de rijwind tegenhoud, hij kan zelfs helemaal open als u dat graag wil. Deze koets kan zowel door een span vossen als door een span zwarte paarden getrokken worden, dit in overleg met u.
Het open en dicht doen van de koets kan heel gemakkelijk tijdens de rit, met een stop van een paar minuten is dat geregeld, zo hebben we al vaak de kap laten zakken net voor aankomst bij de trouwlocatie en dat is wel zo mooi voor het bruidspaar en zeker voor de foto’s.
Sommigen bruidsparen verkiezen een mooie boerenwagen als trouwvervoer, ook dat heeft z’n charme, al is het wel iets gevoeliger ten opzichte van het weer, kortweg als u maar weet dat wij het voor u in kunnen vullen.
U hoeft hiervoor niet speciaal in Vorden te trouwen, wij komen ook op locatie, in overleg is er veel mogelijk. U mag natuurlijk wel trouwen in ons mooie kastelendorp Vorden, Kasteel Vorden ligt net aan de rand van het dorp en is een prachtige trouwlocatie. www.kasteelvorden.nl

Ringsteken

Zoekt u een aanspanning voor het ringsteken, daar hebben wij een prachtige dresseerkar voor, jaarlijks gaan wij naar meerdere buurt- of volksfeesten om het ringsteken te verzorgen, meer weten over hoe en wat of dat in z’n werk gaat, neem even contact op met ons.

Actie

Wilt u echter met een selectief gezelschapje een beetje crossen met paard en wagen ook daarvoor hebben wij verschillende koetsiers die dat graag met u willen gaan doen, wij liggen tegen een prachtig uitgestrekt natuurgebied aan waar mogelijkheden ten over zijn om iets op deze manier voor u te verzorgen. Wel even schone kleren meenemen want wij kunnen niet beloven dat u daarbij ongeschonden uit de strijd komt.

Rouwvervoer

Wij verzorgen ook rouwvervoer met een kleine donker groene boerenwagen, het is eigenlijk een kleedwagen maar bij een begrafenis doen we er geen kleed op, wij rijden deze wagen doorgaans met één paard, momenteel doen we dat met een zwarte ruin met vier witte benen en een bles, heeft u interesse, of kent u iemand die naar zoiets op zoek is, wellicht kunt u hem of haar dit aanbieden.

Met vriendelijke groet De Koetsier van Camping – Stalhouderij De Goldberg Vorden

Terug