Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
{#
#}

Nieuws

Arrangementen

Horeca

De kantine van de Goldberg is voor veel doeleinden beschikbaar. Het is ons cafeetje voor een kopje koffie of een biertje, maar ook de plek waar u ijs, friet en snacks kunt nuttigen of halen. Of gebruik het terras met zicht op de speeltuin.

Terras Groepszaal Kiosk

Wilt u een eenvoudige maaltijd gebruiken of een ontbijt; "bijna" alles is mogelijk. Eten uit de grote pan gebeurt daar ook, u zit dan bij de pan, terwijl de kok uw eten klaar maakt.

Groepsactiviteiten

klik op de foto voor een vergroting Wilt u liever met een gezelschap barbecuen, dan verzorgen wij dit graag voor u. Zowel 's zomers als 's winters is dit mogelijk, ook in combinatie met een stalhouderij-activiteit, klootschieten, kompastocht lopen, ringsteken per fiets of dogkar enz. enz. In overleg kunnen we altijd een voor u passend programma verzorgen.

Kiosk

klik op de foto voor een vergroting In de receptie hebben we een kleine kiosk ondergebracht; hier treft u een klein assortiment levensmiddelen aan; gekoelde frisdrank, een flesje bier of wijn én dagelijks vers brood van de warme bakker. Op zondag bakken wij zelf voor u warme broodjes en stokbroden. Ook een aantal dagbladen zoals het AD, Trouw, Volkskrant en de Telegraaf zijn verkrijgbaar.

Terug