Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Nieuws

Arrangementen

Nieuws

 • stacaravans tekoop

  Wij hebben momenteel een paar stacaravans te koop staan op onze camping, inclusief plaats.

  Lees meer

 • Stacaravan plaatsen of tourcaravan plaatsen. ook welkom met uw eigen stacaravan.

  Zoek u een plaats voor uw tourcaravan of voor uw stacaravan, wellicht hebben wij u dan iets te bieden. Door inbreiding van ons terrein en door wisseling van plaatsen hebben wij nog enkele plekken beschikbaar, heeft u nog geen caravan dan is er misschien ook nog wel iets te koop, sommige op compleet ingericht plaatsen. Vragen neem even contact met ons op of kom kijken op de kijkdag.  U komt nooit helemaal voor niets want een kopje koffie is er altijd wel.

  Lees meer

 • Like ons nu ook op Facebook!

  https://www.facebook.com/campingdegoldberg

  Lees meer

 • Let op ++++ in het laag seizoen voor € 16.00 per dag

  Bent u in de gelegenheid om in het laagseizoen te gaan kamperen , dan betaald u in het laagseizoen € 16.00 per dag. indien u in het bezit bent van een kortings kaart van: Kamperen in de Achterhoek, Camping Navigator(dit was de best dael kaart), ACSI, of de camping key kaart dan heeft u ook nog een extra korting.

  Lees meer

 • WIFI inmiddels via glazvezel WIFI BESCHIKBAAR OVER DE HELE CAMPING.

  voor elke passantenplaats, huurcaravans en trekkershutten  is één  wifi account inbegrepen 

  Lees meer

 • aanrijden uit richting Zutphen of Ruurlo

  Lees meer

 • WEER OPEN

  De maatregelen van de veiligheidsregio zijn aangepast, dit houd in dat u weer kan komen om te kameren mits u zelf voorziend bent  in uw sanitaire voorzieningen, dit houd in dat u zelf moet beschikken over een toilet en een wasbak en/of douche in uw kampeermiddel.                                          De camperplaats is weer in gebruik,   voor een ieder is aanmelden verplicht bij aankomst. Wij hopen u gauw te verwelkomen. alle overige maatregelen blijven uiteraard gehandhaaft, de anderhalve meter regel is daarin de belangrijkste, ook op de camping. 

  Lees meer

Terug